tanden

Zoeken naar tanden

Witte tanden Sheila Kruissink - Mondzorg West-Friesland Enkhuizen.
De één heeft van nature stralend witte tanden, bij de ander zijn ze iets geler. Of het kan zijn, dat de ene tand anders van kleur is dan de andere. Tanden en kiezen kunnen verkleuren door veranderingen aan het tand- of kiesoppervlak uitwendige verkleuringen Deze verkleuringen kan de mondhygiënist meestal verhelpen.
tanden
Tand Anatomie - De Anatomie van een Tand.
En hoe zit het met het tandvlees? De tanden en kiezen worden door drie belangrijke structuren op hun plaats gehouden: het tandvlees, de tandkas en het wortelvlies. Tandvlees - het roze weefsel dat de tanden en het kaakbot omgeeft en een beschermende laag rond de tandhals vormt.
tanden
Geen verschil tussen mannelijke en vrouwelijke tanden.
BERLIJN - Er zijn geen duidelijke verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke gebitten. Dat blijkt uit onderzoek van de Vrije Universiteit Berlijn. Uit eerdere morfometrische onderzoeken werden wel geslachtsdimorfismen bij menselijke tanden aangetoond, bijvoorbeeld dat vrouwelijke tanden kleiner zijn dan mannelijke.
tanden
Homepage - Rechte Tanden.
Al na een maand zie je dat je tanden al een flink stuk verschoven zijn. Wat ik hier zo goed aan vind is dat de orthodontisten op de hoogte zijn van de modernste technieken om tot een mooi gebit te komen.
tanden
Tanden Bleken Thuis: Veilig Voordelig TandenBleken-Thuis.nl.
Jouw tanden thuis bleken en zelf aan de slag? Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment met effectieve producten. Bewezen effectief, volkomen veilig en bovendien met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. De makkelijkste manier het bleken van je tanden thuis te doen, waardoor je daarvoor niet naar een dure bleekkliniek of tandarts hoeft.
tanden
Tanden wisselen - NVM Mondhygienisten - Consumenten.
Verschillen tussen melkgebit en volwassen gebit. Door het tanden wisselen verandert er een hoop in het gebit van je kind. Niet alleen heeft je kind méér tanden en kiezen dan voorheen, ook kunnen de tanden iets geler van kleur zijn.
tanden
Soorten tanden en hun functies GlamSmile.
Naarmate we groter worden, groeien ook onze kaken en onze mond - en gelukkig maar, want ons definitieve gebit bestaat niet uit twintig maar uit tweeëndertig tanden, en daar is best wat extra plaats voor nodig. Toch blijven de meeste mensen niet met al die tanden rondlopen.
NTR Het Klokhuis - tanden.
Het Klokhuis op Social Media. Achter de schermen. In de klas. Je hebt gezocht op tanden 5. Het Kantoor 99. Het Kantoor 5. Niet gevonden wat je zocht? Probeer één van de onderstaande woorden. Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief van Het Klokhuis ontvangen?
Doorbreken van tanden en kiezen - Tandheelkundig Centrum Buren - Buren. Aangesloten bij de KNMT.
De kleine borstel komt gemakkelijk bij alle tanden en kiezen. Druk niet te hard. Bij kinderen tot 2 jaar is het voldoende als je de tanden 1x per dag poetst. Poets de tanden van kinderen vanaf 2 jaar 2x per dag.
Tanden of kiezen sealen - Tandheelkunde Kliniek Blaricum.
Tandplaque op uw tanden of kiezen kan immers een oorzaak zijn voor tandbederf Cariës. Als de keuze wordt gemaakt om tanden of kiezen te sealen, worden de putjes en groeven in de kauwvlakken van de elementen afgedekt met een dun laagje lak of fluoride-houdend cement.
Tanden bleken Rotterdam Mondzorg Tjalklaan.
In dat geval kan het laten bleken van de tanden uitkomst bieden. Daarvoor maken we binnen onze praktijk gebruik van bewezen technologieën die naast effectief ook veilig zijn. In combinatie met onze ruime ervaring en deskundigheid bent u altijd verzekerd van een professionele behandeling als u uw tanden wilt laten bleken bij Mondzorg Tjalklaan in Rotterdam. Tanden bleken bij Mondzorg Tjalklaan in Rotterdam. Het witter laten maken van de tanden draagt bij aan uw uitstraling en zelfvertrouwen.
Home - Dante Tanden, de tandarts in Rotterdam.
Bij ons sta je wél met een mond vol tanden. Mooie, gezonde tanden zorgen voor een super smile, daar gaan we voor! We hebben veel specialisaties in huis en als het nodig is kunnen we je altijd doorverwijzen. Staat je wens er niet tussen?

Contacteer ons