tanden

Zoeken naar tanden

Doorbreken van tanden en kiezen - Tandartsenpraktijk Aerts - Nuenen. Aangesloten bij de KNMT.
De kleine borstel komt gemakkelijk bij alle tanden en kiezen. Druk niet te hard. Bij kinderen tot 2 jaar is het voldoende als je de tanden 1x per dag poetst. Poets de tanden van kinderen vanaf 2 jaar 2x per dag.
hellowhite.nl
Doorbreken van tanden en kiezen - Tandheelkundig Centrum Buren - Buren. Aangesloten bij de KNMT.
De kleine borstel komt gemakkelijk bij alle tanden en kiezen. Druk niet te hard. Bij kinderen tot 2 jaar is het voldoende als je de tanden 1x per dag poetst. Poets de tanden van kinderen vanaf 2 jaar 2x per dag.
tphaarlemmermeer.nl
Tanden bleken - M3 Mondzorg.
Privacy- en cookieverklaring. Adres, contactgegevens en route. Openingstijden Kerst en Oud Nieuw. Werken bij M3. Mooie witte tanden is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Onder invloed van eten en drinken, medicijnen maar ook uw leeftijd, kunnen uw tanden verkleuren. Uw tanden bleken kan dan een oplossing bieden. Binnen de praktijk van M3 Mondzorg maken we gebruik van twee verschillende methoden. De Enlighten-methode welke met name geschikt is voor het bleken van moeilijkere verkleuringen en tanden met een grijstint. En de BlancOne-methode welke effectief is voor juist gelere tanden. Tanden bleken wordt bij M3 Mondzorg ook vaak in combinatie met andere behandelingen gedaan. Zo willen veel volwassenen na het dragen van een beugel ook vaak hun gebit laten bleken om zo een stralende witte, rechte boog tanden te krijgen. Maar ook in combinatie met een nieuwe kroon of brug kan bleken onderdeel uitmaken van het behandelplan. Er wordt in dat geval eerst gebleekt zodat de nieuwe kroon of brug op de gebleekte tanden kan worden afgestemd.
tpspaarne.nl
Reinigen tussen de tanden en kiezen Mondmedicentrum.
Met een tandenborstel kunt u de ruimte tussen uw tanden en kiezen niet altijd goed schoonmaken. Reinigen tussen de tanden en kiezen bijvoorbeeld door te ragen, stokeren of flossen biedt uitkomst. DOWNLOAD DE FOLDER REINIGEN TUSSEN DE TANDEN EN KIEZEN.
tanden
Gevoelige tanden - Tandartspraktijk De Kooiker.
Gezond tandvlees is roze, ligt strak om de tanden en kiezen en bloedt niet als u uw tanden poetst. Rood, gezwollen of bloedend tandvlees duidt meestal op ontstoken tandvlees. Tandplak op de overgang van uw tandvlees naar uw tand of kies en de plak die tussen uw tanden en kiezen zit, veroorzaken ontstoken tandvlees.
tanden
Ik wil mijn tanden goed verzorgen Thuisarts.nl.
Wat merk ik. Wat merk ik als ik mijn tanden niet goed verzorg? Als u uw tanden niet goed verzorgt, kunt u 1 of meer van deze dingen merken.: U heeft gele of bruine plekken op uw tanden en kiezen.
tanden
Tanden Bleken Nijmegen bij Mondzorgcentrum Takenhofplein.
Volg ons op Facebook. Volg ons op Instagram. Deze website is nog niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus. Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken. Home Tanden bleken. Tanden Bleken Nijmegen. Wil jij je tanden laten bleken?
Tanden bleken - Tandheelkundigcentrum Volendam.
De belangrijkste risicos. Kronen en bruggen. Hoe wij werken. Geef uw mening. Veel gestelde vragen. Zoeken naar: Zoeken. Zoeken naar: Zoeken. Momenteel zijn wij gesloten. Bel voor een afspraak. 0299 - 350 414. Een stralend witte lach, wie wil dat nou niet? Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. Maar er zijn veel onveilige bleekprocessen die schade aan uw gebit en mond kunnen toebrengen of juist processen die achteraf helemaal niet werken. Bleken is zeker wel mogelijk, hiervoor werken wij nauw samen met Marina Clinic.
Tandarts Tanden Zo Den Haag: Tandartspraktijk.
Uw tandarts in Den Haag, tandartspraktijk Tanden Zo. Tandartspraktijk Tanden Zo is een moderne tandheelkundige praktijk in het centrum van Den Haag. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u ook in de avonduren een afspraak maken bij de tandarts. Bel: 070 427 7044.
Is kauwgom goed voor tanden? Oral-B.
Als je na je maaltijd op kauwgom kauwt, kan dit je tanden beschermen en bijdragen aan een goede mondgezondheid. De mineralen die worden gegenereerd door het extra speeksel kunnen je tandglazuur zelfs versterken, zodat je minder kans hebt op gaatjes.
Witte tanden en hoe u deze houdt - Tandartspraktijk de Wolvenstraat.
Tags: gebit amsterdam gebit jordaan gebit wolvenstraat Tandarts tandarts Amsterdam tandarts jordaan tandarts wolvenstraat tanden amsterdam wit gebit wit gebit amsterdam witte tand witte tand amsterdam witte tand jordaan witte tand wolvenstraat witte tanden witte tanden amsterdam witte tanden jordaan witte tanden wolvenstraat.
Ontbrekende tanden en kiezen, wat nu? Vink Tandtechniek en prothetiek. Facebook. Instagram. LinkedIn.
Denk bijvoorbeeld aan een val waarbij u tanden verloren bent, een slecht onderhouden gebit waarin tanden verloren zijn gegaan door grove tandbederf, enzovoorts. Om de kans op het verlies van tanden en kiezen zo klein mogelijk te maken is het erg belangrijk om uw gebit goed te onderhouden.

Contacteer ons