seks

Zoeken naar seks

Wat is seks- en liefdeverslaving?
Zij kan verschillende vormen aannemen - inclusief maar niet beperkt tot een dwangmatige behoefte aan seks, extreme afhankelijkheid van één persoon of meerdere personen, en/of een voortdurend in beslag genomen worden door romantiek, affaires of fantasieën. Er is sprake van een obsessief-dwangmatig patroon, seksueel of emotioneel of beide, waarin relaties of seksuele activiteiten in toenemende mate destructief geworden zijn voor de loopbaan, het gezinsleven en het gevoel van zelfrespect.
seks
Seks! - Ellen Laan, Rik van Lunsen gedrukt boek Bibliotheek.nl.
oefenen en hulp. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Ellen Laan, Rik van Lunsen Seks! een leven lang leren. Geneeskunde, seksuele voorlichting, Seksuele ethiek en -problematiek - Huwelijksethiek en -problematiek, Seksualiteit, Lichaam en Gezondheid Taal. Nederlands Meer informatie.
Seks met Sokken NPO Radio 1. zoeken. chevron right. twitter. facebookF. arrow right. AnchorChevron. npo logo.
In deze podcast gaat de christelijke relatiecoach Cocky Drost in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen over seks. Met de Vlaamse seksuologe Goedele Liekens praat ze over de moeizame communicatie tussen geliefden over seks. Is seks echt niets meer dan een hormonaal gedreven activiteit, zoals Patrick van Veen Married at First Sight zegt?
Ik had seks tegen mijn wil Fier.nl.
Ik had seks tegen mijn wil. Seks tegen je wil, zoals het meemaken van een verkrachting, aanranding of langdurig seksueel misbruik, is ontzettend ingrijpend. Als het seksueel geweld net is gebeurd, ben je waarschijnlijk in een soort shock. Je weet even niet wat je moet doen. Je bent bang, voelt je vies en bent in de war. Je wilt er zo snel mogelijk van af zijn. Van de gedachten, de viezigheid. De kans is groot dat je het liefst meteen onder de douche stapt en hoopt dat het weer overgaat. Maar je voelt je rot. De meeste mensen hebben direct na het meemaken van seksueel geweld last van stressreacties zoals.: veel terugdenkenaan wat er is gebeurd.; moeite met concentratie.; huilbuien, snel boos of geïrriteerd worden.; vermijden van situaties die lijken op wat je hebt meegemaakt. Dit zijn normale reacties op zon heftige gebeurtenis. Meestal worden ze na verloop van tijd minder. Het helpt om je dagelijkse leven op te pakken, afleiding te zoeken en steun te vinden bij de mensen om je heen.
Voordelen van seks - Matras.info.
Bij mannen versterkt seks de spieren en botten, en het natuurlijke afweersysteem. Deze positieve 'bijverschijnselen' van seks zijn allemaal te danken aan het mannelijke hormoon, testosteron, dat tijdens de seks toeneemt. Aantrekkelijker door seks. Als u een regelmatig seksleven heeft, zal uw lichaam meer feromonen afgeven.
Seks - Kenniscentrum Zorginnovatie.
Seks marilou 2017-02-23T16:33:5501:00.: Seks kan een relatie sterker en intiemer maken en het is vaak ontspannend. Als je een aandoening hebt, kun je er wel onzeker over zijn. Op deze pagina vind je meer informatie over seks met een aandoening.
Seks door de zwangerschap heen - de Verloskundige KNOV.
Seks door de zwangerschap heen. 1ste trimester: week 1 t/m 12. Sommige vrouwen hebben in de eerste drie maanden van de zwangerschap minder zin in seks. Dit kan komen door hormonale veranderingen, waardoor je last kunt hebben van vermoeidheid en misselijkheid.
Vragen over seks en liefde.
Je bent niet de enige met vragen over seks. Veel jongeren bellen ons hierover. Anderen vroegen zich bijvoorbeeld af: Hoe moet je tong zoenen? Wat is een normale leeftijd voor seks? Mijn vriend in wil seks, maar ik nog niet, wat nu?
Seks - VICE. VICE. VICE.
Er is eindelijk onderzoek naar welke soorten anale seks populair zijn bij vrouwen. Een nieuwe studie verkent verschillende vormen van anale pret tijdens seks, zoals 'anal' shallowing'' en 'anal' surfacing'. Ik hou van seks, maar met mijn partner vind ik het maar vermoeiend.
Seks" is zoveel meer dan ejaculeren" - Nieuw Wij.
Seks kan zoveel meer zijn dan een fysieke daad waarbij sprake is van een ejaculatie en een drie seconden durend piekorgasme.Het westen ziet seks in die zin vooral als 'porno. Veel mensen rukken er van achter hun laptops op los of hebben betekenisloze one-night-stands om de innerlijke leegte te vermijden.
Relaties seks Metronieuws.nl.
Home Lifestyle Relaties seks. Relaties seks 15 sep 2022, 20:40.: Psycholoog legt uit: dít is waarom ghosten zo pijnlijk is en je het dus niet wil doen. Relaties seks 14 sep 2022, 13:01.: Meer nepprofielen op Tinder: zo herken je ze.
Problemen met intimiteit en seksualiteit - Hersenstichting.
Wanneer je hersenen ontregeld raken door een hersenaandoening, kan dit ook leiden tot allerlei problemen rondom intimiteit en seks, zowel in verlangen, opwinding als orgasme. Sommige mensen raken hun remmingen en invoelend vermogen kwijt. Dit kan grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld door ongeremd gedrag. Denk aan het constant seks willen, geen rekening houden met de partner, het hebben van meerdere seksuele relaties, zonder dat de partner dit weet.

Contacteer ons