ziekenhuis

Zoeken naar ziekenhuis

Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis AZ Maria Middelares.
Ga naar hoofdinhoud. Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis. woensdag, 10 juli, 2019. Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis. Op www.virtueelziekenhuis.be kan je aangeven op welke manier je het ziekenhuis verder virtueel wil verkennen, als bezoeker of als patiënt.
Welkom - AZ Oudenaarde.
Vragen over het coronavirus? Je bent bezoeker? Van harte welkom. in het AZ Oudenaarde. Je bent patiënt? Kwaliteit staat voorop! Welkom op de website van AZ Oudenaarde. AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch ziekenhuis, met aandacht voor een kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg.
Klacht over ziekenhuis: wat kun je doen? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Zorg en zorgverzekering. Klacht over het ziekenhuis. Heb je een klacht over een ziekenhuis of een medisch specialist binnen het ziekenhuis? Lees wat je rechten zijn en welke stappen je kunt nemen om je klacht opgelost te krijgen. Wat zijn mijn rechten?
Hoe zie ik vooraf of mijn ziekenhuis deel uitmaakt van het netwerk van partnerziekenhuizen? DKV.
een particulier/zelfstandige een klein bedrijf 3-19 werknemers een groot bedrijf 19 werknemers een verzekeringstussenpersoon een zorgverstrekker een tandarts een ziekenhuis. Vind je tussenpersoon. Mijn kosten beheren. Hoe zie ik vooraf of mijn ziekenhuis deel uitmaakt van het netwerk van partnerziekenhuizen?
Hoe een jongetje op een stapel jassen in een Brits ziekenhuis online propaganda wordt VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Want als minister van Volksgezondheid Hancock een bezoekt brengt aan het bewuste ziekenhuis, beweert zijn partij dat een medewerker van de minister bij het verlaten van het ziekenhuis in het gezicht werd geslagen. Een video toont weliswaar dat een medewerker van Hancock tegen de armen liep van boze mensen die de minister en zijn medewerkers wat toeriepen.
Home ZNA.
ZNA Jan Palfijn. ZNA Joostens Woonzorgcentrum. ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis. ZNA Medisch Centrum Kaai 142. ZNA Medisch Centrum Regatta. ZNA Psychiatrisch Verzorgingstehuis Antwerpen. ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg. ZNA Universitaire Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. Organisatie en beleid. Samenwerking met andere zorginstellingen.
Beringen - Ziekenhuis voorbereid op coronavirus - Internetgazet.
Daarnaast heeft het ziekenhuis uiteraard ook een samenwerking met de huisartsen in de regio. Naast de verhoogde waakzaamheid van de artsen en ziekenmedewerkers in het algemeen, volgt de dienst spoedgevallen bijzonder nauwkeurig de binnenkomende patiënten op. Concreet is een plan van aanpak uitgewerkt, mocht een patiënt met vermoedens van besmetting zich aanmelden.
Huisartsen als voorhoede tegen mythes palliatieve zorg in ziekenhuis - Medi-Sfeer.
Richtlijnen voor auteurs. Home Nieuws Beroepsnieuws Huisartsen als voorhoede tegen mythes palliatieve zorg in ziekenhuis. Huisartsen als voorhoede tegen mythes palliatieve zorg in ziekenhuis. 27 februari 2020. De 3 regionale federaties palliatieve zorg voor ziekenhuizen willen het sombere en angstaanjagende beeld dat de Belgen van hen hebben, corrigeren.
SFZ aan jouw zijde! Sint-Franciscus Ziekenhuis.
Kwaliteitsvolle zorg en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste pijlers binnen onze werking. Als regionaal ziekenhuis is het onze doelstelling de patiënten binnen een moderne infrastructuur de beste zorgen aan te bieden. Hiervoor kan je terecht bij één van onze vele medische specialiteiten.
Patiënt AZ Nikolaas.
Breng je mondmasker mee naar het ziekenhuis. Het dragen van een mondmasker is nog steeds nodig in het ziekenhuis. Er worden echter geen mondmaskers meer verdeeld aan het onthaal. Breng dus steeds uw. Meer over Breng je mondmasker mee naar het ziekenhuis lezen.
UZ Gent. Denk zorg UZ Gent.
Naar de inhoud. Mijn UZ Gent. Over UZ Gent. Student en onderzoeker. Student en onderzoeker. Zoek een arts ofdienst. Maak een afspraak. Mijn UZ Gent. COVID-19 Info voor patiënten, bezoekers en verwijzers Maak een afspraak voor een PCR-test. Blijf op de hoogte.
Het ziekenhuis van de toekomst draait om meer dan mensen genezen alleen.
Het takenpakket in het ziekenhuis van de toekomst wordt dus breder en meer geïntegreerd. Door de verrijking van het takenpakket van het ziekenhuis van de toekomst van remediering naar preventieve en zelfs voorspellende gezondheidszorg, speelt technologie een belangrijke ondersteunende rol.

Contacteer ons