ziekenhuis

Zoeken naar ziekenhuis

Ziekenhuis.
In België bestaan verschillende soorten ziekenhuizen. Er zijn Algemene Ziekenhuizen AZ, Universitaire Ziekenhuizen UZ, Psychiatrische Ziekenhuizen PZ en de categorale of gespecialiseerde ziekenhuizen, meestal gericht op revalidatie SP-dienst of op de zorg voor ouderen G-dienst. Agentschap Zorg en Gezondheid - Ziekenhuizen.
Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis AZ Maria Middelares.
Ga naar hoofdinhoud. Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis. woensdag, 10 juli, 2019. Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis. Op www.virtueelziekenhuis.be kan je aangeven op welke manier je het ziekenhuis verder virtueel wil verkennen, als bezoeker of als patiënt.
AZ Delta Uw ziekenhuis.
Info voor ouders. Bekijk hier de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Met veel dank voor uw warme steun. Online inzage dossier. U kunt online uw medisch dossier inkijken en afspraken maken. Adressen, telefoon, parkeren.
Klacht over ziekenhuis: wat kun je doen? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Zorg en zorgverzekering. Klacht over het ziekenhuis. Heb je een klacht over een ziekenhuis of een medisch specialist binnen het ziekenhuis? Lees wat je rechten zijn en welke stappen je kunt nemen om je klacht opgelost te krijgen. Wat zijn mijn rechten?
Hoe zie ik vooraf of mijn ziekenhuis deel uitmaakt van het netwerk van partnerziekenhuizen? DKV.
een particulier/zelfstandige een klein bedrijf 3-19 werknemers een groot bedrijf 19 werknemers een verzekeringstussenpersoon een zorgverstrekker een tandarts een ziekenhuis. Vind je tussenpersoon. Mijn kosten beheren. Hoe zie ik vooraf of mijn ziekenhuis deel uitmaakt van het netwerk van partnerziekenhuizen?
Hoe een jongetje op een stapel jassen in een Brits ziekenhuis online propaganda wordt VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Want als minister van Volksgezondheid Hancock een bezoekt brengt aan het bewuste ziekenhuis, beweert zijn partij dat een medewerker van de minister bij het verlaten van het ziekenhuis in het gezicht werd geslagen. Een video toont weliswaar dat een medewerker van Hancock tegen de armen liep van boze mensen die de minister en zijn medewerkers wat toeriepen.
UZ Brussel - Universitair Ziekenhuis Brussel - UZ Brussel.
Contacteer het UZ Brussel. Universitair Ziekenhuis Brussel Brussels Health Campus Laarbeeklaan 101 1090 Jette 02 477 41 11 Mail ons. KidZ Health Castle. Jobs en stages. Universitair Ziekenhuis Brussel 2022 - Disclaimer Cookiebeleid - Privacyreglement. Pas onze cookies naar uw smaak aan.
Beringen - Ziekenhuis voorbereid op coronavirus - Internetgazet.
Daarnaast heeft het ziekenhuis uiteraard ook een samenwerking met de huisartsen in de regio. Naast de verhoogde waakzaamheid van de artsen en ziekenmedewerkers in het algemeen, volgt de dienst spoedgevallen bijzonder nauwkeurig de binnenkomende patiënten op. Concreet is een plan van aanpak uitgewerkt, mocht een patiënt met vermoedens van besmetting zich aanmelden.
Huisartsen als voorhoede tegen mythes palliatieve zorg in ziekenhuis - Medi-Sfeer.
Richtlijnen voor auteurs. Home Nieuws Beroepsnieuws Huisartsen als voorhoede tegen mythes palliatieve zorg in ziekenhuis. Huisartsen als voorhoede tegen mythes palliatieve zorg in ziekenhuis. 27 februari 2020. De 3 regionale federaties palliatieve zorg voor ziekenhuizen willen het sombere en angstaanjagende beeld dat de Belgen van hen hebben, corrigeren.
Imeldaziekenhuis.
10 juni 2022. - Kathleen Vermeulen. Opgepast: een valse sms in naam van ons ziekenhuis doet de ronde! Een valse SMS die vraagt om een boete te betalen wegens het niet opdagen voor een geplande afspraak bij het Imeldaziekenhuis doet de ronde.
Patiënt AZ Nikolaas.
Breng je mondmasker mee naar het ziekenhuis. Het dragen van een mondmasker is nog steeds nodig in het ziekenhuis. Er worden echter geen mondmaskers meer verdeeld aan het onthaal. Breng dus steeds uw. Meer over Breng je mondmasker mee naar het ziekenhuis lezen.
Gidsen door Zorg Sint-Maria Halle.
Vacatures voor artsen. Onze medewerkers aan het woord. ZenneZorg juni 20 jaarcijfers 2019. 13 december 2020 Steun Think Pink tijdens de Pink Duck Race. Samen steunen we Think Pink! Grijp de kans om deel uit te maken van de allereerste Pink Duck Race in Europa!

Contacteer ons