whatsapp

Zoeken naar whatsapp

iTip: laat foto's' verdwijnen in WhatsApp met eenmalige weergave - iCreate.
In de nieuwste versie van WhatsApp zit een nieuwe functie: eenmalige weergave. Hiermee laat je een foto verdwijnen nadat de ontvanger 'm' heeft gezien. Maar hoe gebruik je het? Ten eerste is het belangrijk dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt.
whatsapp
WhatsApp Rijksoverheid Contact Rijksoverheid.nl.
Om Informatie Rijksoverheid via WhatsApp een vraag te stellen, voegt u het telefoonnummer 06 5500 1400 toe aan de contactlijst van uw smartphone. Dit nummer gebruikt Informatie Rijksoverheid alleen voor WhatsApp. U kunt niet naar dit nummer bellen of sms'en. Informatie Rijksoverheid beantwoordt alleen individuele WhatsApp gesprekken en geen groeps WhatsApp.
Hoe Google worstelt met WhatsApp Marketingfacts.
IPhone-gebruikers en Android-gebruikers kunnen dan via het GSM-netwerk op een moderne manier met elkaar chatten, zoals ze nu gewend zijn in WhatsApp en Facebook Messenger. Het wachten is op de eerste telecomproviders die hun systemen klaarmaken voor de uitrol van RCS.
Hoe zet je WhatsApp op je pc, computer of laptop? Apps Software Computer Totaal.
De meeste mensen zullen WhatsApp gebruiken op hun telefoon, maar wist je dat de populaire chatdienst ook beschikbaar is voor je pc of laptop? Wij leggen uit waarom je WhatsApp Web wilt gebruiken en ook hoe de chatdienst in je browser werkt.
WhatsApp - Android Planet. Android Planet.
De website toont een QR-code die gebruikers met de WhatsApp-app kunnen scannen. Deze QR-code verifieert de inlogpoging voor jouw telefoonnummer, want WhatsApp werkt niet met gebruikersnamen en wachtwoorden. Je vind de scanfunctie bij het menu van WhatsApp, onder WhatsApp Web.
WhatsApp-bug verbergt oudere conversaties - AG Connect.
Onduidelijk is hoeveel gebruikers door deze bug getroffen zijn enwanneer WhatsApp debug gaat oplossen. Deze bug lijkt niet specifiek te gelden voor de bèta-versie van de app. If you have been recently logged out from WhatsApp, on WhatsApp for Android, don't' worry: it's' a bug.
Whatsapp - CZ.
WhatsApp voor CZ-verzekerden. Naast bellen, chatten en e-mailen, kunt u ook WhatsAppen met een van onze medewerkers. Door de drukte zijn we op dit moment even niet bereikbaar via WhatsApp. We zijn er voor u. Bel 088 555 77 77.
Europese consumentenbond dient klachten in bij WhatsApp - NRC.
De Europese Consumentenorganisatie BEUC heeft maandag samen met consumentenbonden van een aantal EU-lidstaten een grote hoeveelheid formele klachten ingediend bij berichtendienst WhatsApp. De klachten hebben betrekking op een omstreden privacybeleidswijzigingen van het bedrijf. Volgens de BEUC zet WhatsApp gebruikers onder druk akkoord te gaan met nieuwe servicevoorwaarden die onbegrijpelijk en niet transparant zijn.
Ondersteuning via WhatsApp.
Mijn LG Welkom. Ondersteuning via WhatsApp. Ondersteuning via WhatsApp. Neem contact op met onze klantenservice via WhatsApp. Neem contact met ons op. Als u WhatsApp Web op uw computer gebruikt, klikt u op de onderstaande knop om toegang te krijgen.
Column Wachten tot WhatsApp niet meer werkt - NRC.
Het zeurscherm van WhatsApp prijkt al weken op mijn telefoon en nog altijd heb ik niet op 'OK' gedrukt. De vraag: of ik alsjeblieftdankjewel WhatsApps nieuwe privacyvoorwaarden wil accepteren: kleine moeite, groot plezier, doet geen pijn. WhatsApp belooft niets te delen met Facebook en zal persoonlijke gesprekken nooit beluisteren of lezen.
Hoe werkt whatsapp op iPhone? FixjeiPhone.nl.
Als je whatsapp hebt gedownload, synchroniseert whatsapp gelijk je contacten van je huidige contacten lijst. En dan heb je alle contacten die ook whatsapp hebben, in je whatsapp lijst staan. Je kunt dus alleen whatsappen met elkaar als de ander ook whatsapp heeft.
Nieuwe WhatsApp-functie voor verdwijnen van foto's' en video's.'
Ontvangers kunnen media voor eenmale weergave ook rapporteren De media wordt dan beschikbaar gesteld aan WhatsApp voor beoordeling. WhatsApp stelt privacy voorop. Na de controversiële wijzigingen in het privacybeleid van WhatsApp begin dit jaar, zagen rivaliserende chatdiensten een toename in het aantal downloads.

Contacteer ons