whatsapp

Zoeken naar whatsapp

iTip: laat foto's' verdwijnen in WhatsApp met eenmalige weergave - iCreate.
In de nieuwste versie van WhatsApp zit een nieuwe functie: eenmalige weergave. Hiermee laat je een foto verdwijnen nadat de ontvanger 'm' heeft gezien. Maar hoe gebruik je het? Ten eerste is het belangrijk dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt.
WhatsApp Rijksoverheid Contact Rijksoverheid.nl.
Om Informatie Rijksoverheid via WhatsApp een vraag te stellen, voegt u het telefoonnummer 06 5500 1400 toe aan de contactlijst van uw smartphone. Dit nummer gebruikt Informatie Rijksoverheid alleen voor WhatsApp. U kunt niet naar dit nummer bellen of sms'en. Informatie Rijksoverheid beantwoordt alleen individuele WhatsApp gesprekken en geen groeps WhatsApp.
Hoe Google worstelt met WhatsApp Marketingfacts.
IPhone-gebruikers en Android-gebruikers kunnen dan via het GSM-netwerk op een moderne manier met elkaar chatten, zoals ze nu gewend zijn in WhatsApp en Facebook Messenger. Het wachten is op de eerste telecomproviders die hun systemen klaarmaken voor de uitrol van RCS.
Hoe zet je WhatsApp op je pc, computer of laptop? Apps Software Computer Totaal.
Ga naar deze web.whatsapp.com of download WhatsApp voor je laptop of computer. Ga op je telefoon naar WhatsApp Menu Gekoppelde apparaten voorheen Whatsapp Web en scan de QR-code. Je kan nu met je computer berichten sturen naar iedereen in je contacten.
WhatsApp - Android Planet. Android Planet.
De website toont een QR-code die gebruikers met de WhatsApp-app kunnen scannen. Deze QR-code verifieert de inlogpoging voor jouw telefoonnummer, want WhatsApp werkt niet met gebruikersnamen en wachtwoorden. Je vind de scanfunctie bij het menu van WhatsApp, onder WhatsApp Web.
WhatsApp-bug verbergt oudere conversaties - AG Connect.
Onduidelijk is hoeveel gebruikers door deze bug getroffen zijn enwanneer WhatsApp debug gaat oplossen. Deze bug lijkt niet specifiek te gelden voor de bèta-versie van de app. If you have been recently logged out from WhatsApp, on WhatsApp for Android, don't' worry: it's' a bug.
Whatsapp - CZ.
We raden u dan aan om per e-mail, chat of telefoon contact met ons op te nemen. Privacy: We delen via WhatsApp geen privacygevoelige informatie met u, zoals medische gegevens of andere persoonsgegevens. Want WhatsApp is minder betrouwbaar en veilig dan bijvoorbeeld e-mail of chat.
Europese consumentenbond dient klachten in bij WhatsApp - NRC.
De Europese Consumentenorganisatie BEUC heeft maandag samen met consumentenbonden van een aantal EU-lidstaten een grote hoeveelheid formele klachten ingediend bij berichtendienst WhatsApp. De klachten hebben betrekking op een omstreden privacybeleidswijzigingen van het bedrijf. Volgens de BEUC zet WhatsApp gebruikers onder druk akkoord te gaan met nieuwe servicevoorwaarden die onbegrijpelijk en niet transparant zijn.
Ondersteuning via WhatsApp.
Mijn LG Welkom. Ondersteuning via WhatsApp. Ondersteuning via WhatsApp. Neem contact op met onze klantenservice via WhatsApp. Neem contact met ons op. Als u WhatsApp Web op uw computer gebruikt, klikt u op de onderstaande knop om toegang te krijgen.
Column Wachten tot WhatsApp niet meer werkt - NRC.
Het zeurscherm van WhatsApp prijkt al weken op mijn telefoon en nog altijd heb ik niet op 'OK' gedrukt. De vraag: of ik alsjeblieftdankjewel WhatsApps nieuwe privacyvoorwaarden wil accepteren: kleine moeite, groot plezier, doet geen pijn. WhatsApp belooft niets te delen met Facebook en zal persoonlijke gesprekken nooit beluisteren of lezen.
Hoe werkt whatsapp op iPhone? FixjeiPhone.nl.
Met de samsung kon ik alles delen via whatsapp, bv een item van nu.nl of een foto die op facebook staat of een foto via de camera delen via whatsapp, sinds ik de iphone5s heb kan ik niks meer delen via whatsapp, hoe kan ik dit inschakelen?
Nieuwe WhatsApp-functie voor verdwijnen van foto's' en video's.'
Ontvangers kunnen media voor eenmale weergave ook rapporteren De media wordt dan beschikbaar gesteld aan WhatsApp voor beoordeling. WhatsApp stelt privacy voorop. Na de controversiële wijzigingen in het privacybeleid van WhatsApp begin dit jaar, zagen rivaliserende chatdiensten een toename in het aantal downloads.

Contacteer ons